torstai 29. elokuuta 2013

Rv 21

Puolessa välissä ollaan,  tänään poksahti rv 21. Koitan nyt aloittaa tämän blogin kirjoittamista ihan kunnolla. Tässä kirjoituksessa muistelen miten raskaus on tähän asti sujunut. 

Alkuraskaudessa oli aluksi ällötysoloa, joka myöhemmin muuttui ihan kunnolliseksi pahoinvoinniksi noin kuukauden päivät oksensin lähes päivittäin ja toisinaan monta kertaa päivässä. Olin myös tosi väsynyt. Pahoinvointi alkoi helpottaa rv 15 tienoilla. Toisinaan sitä on vieläkin, mutta vähäisemmissä määrin. Väsymystä on työpäivien jälkeen ja pitää ottaa päikkärit ja yöunia nukun n. 10 tuntia. Että unta tarvitaan :)

Maha alkaa olla sen kokoinen ja painoa jonkin verran tullut lisää, että siirtymiset alkavat olemaan jo vähä haastavia. Pylly ei nouse yhtä ketterästi kuin ennen :) Ja luultavimmin haastetta tulee vielä lisää, kunhan raskaus etenee. Ei pysty oikein nojautumaan eteenpäin, kun maha tulee eteen :) 

Viime viikolla alkoivat vauvan liikkeet hennosti tuntumaan :) Pieniä muljahteluja, välillä mahan päällä tuntuu pieniä potkuja. Mukava, kun näistä tietää, että mahassa on elämää. Välillä tuntui, että onkohan mahassa elämää...

Tässäpä näitä kuulumisia, ensi viikolla rakenneultra, joten siitä kuulette lisää ensi viikolla :)

Mukavaa viikonloppua, meidän perhe lähtee maalle rentoutumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti